Home  |  Vacatures  |  Nieuws  |  100 Jaar historie  |  Contact
 
 

AUTOSCHADE VAN GEMERT

 

Autoschade wat nu?

 

                         ''WAARDEBEHOUD''

Als u wilt dat uw auto zijn waarde behoudt, laat schade dan niet zitten, maar laat hem direct repareren. 

                          Heeft u schade ?

Kom direct bij ons langs. Wij helpen u snel weer op weg.

U hoeft tegenwoordig niet meer eerst naar uw verzekeraar te bellen om de schade te melden, ook dat regelen wij voor u.Scheelt u weer een hoop telefoontjes en de nodige ergernis.Een loket Bel 078-6183212

Neem uw groene kaart, uw kentekenbewijs deel 1 en 2 en een geldig legitimatiebewijs mee.
Wij zullen deze gegevens kopiëren. Wij hebben deze gegevens nodig om de schade met uw verzekeraar en/of tussenpersoon te kunnen communiceren en regelen.

Kan er niet meer met uw auto gereden worden, vraag het bergingsbedrijf uw auto direct bij ons af te leveren. Deze kosten worden eenmalig vergoed door uw verzekeraar.

Ter bevordering van een snelle afwikkeling van uw autoschade, kunt u volgend online schadeformulier invullen, mailen voor opdracht tot schadeherstel. Indien u dit on line schadeformulier invult en naar ons toe mailt en bij een bezoek aan ons uw groene kaart en kentekenbewijs deel 1 en 2 meeneemt, verkort dit uw schaderegelingstijd aan de receptie.

Heeft U een eigen risico of een gedeeltelijk eigen risico, dan zullen wij u hier na herstel van uw auto, middels een schrijven, over berichten en u vriendelijk verzoeken uw eigen risico aan ons over te maken.
Is uw auto op een bedrijfspolis verzekerd (dus verzekerd exclusief de B.T.W.) dan zullen wij u hier na herstel van uw auto  eveneens over berichten en u vriendelijk verzoeken het niet verzekerde B.T.W. bedrag aan ons over te maken.

 

Autoschade Dordrecht

Centraal Beheer Achmea

Topherstel

Unive

FBTO

Interpolis

Avero

Allianz

duurzaamrepareren?

 
Copyright © 2009-2018 Van Gemert Autoschade Contact | AAO bv